Споделете с...

БОИ ЗА ТЕКСТИЛ – Боите за текстил са на водна основа. Ползват се за рисуване и декорация. Съхнат в продължение на едно денонощие, след което е необходима  фиксация с ютия. Текстилните рисунки се гладят от обратната страна на плата за 5 минути, при температура, 130 – 150 градуса. След това могат да се перат на температура до 40 градуса.

БОИ ЗА СТЪКЛО И ПОРЦЕЛАН – Боите Porcelain art  са висококачествени декоративни бои на водна основа, с наситени цветове. Те могат да се използват не само върху порцелан и керамика, но и върху стъкло. Нанасят се върху сухи, чисти и гладки повърхности. Съхнат в продължение на денонощие, след което се пекат за 35 минути във фурна на 150°.

КОНТУРНИ БОИ – Контурите за стъкло са  предназначени за декориране на стъкло, огледала, метални, керамични и каменни повърхности. Те се нанасят  върху чисти и  сухи повърхности, за да очертаят границите на изображението и отделните цветове. Рисуваните с тях предмети са с изключително трайни цветове, устойчиви към светлина, избледняване и температурни промени.

МРАМОРНИ БОИ – Мраморната боя е органична боя с основа – разтворител (синтетична смола), лъскава и течна, за постигане на мраморен ефект. Боята се нанася равномерно във водата и прилепва добре. Лесна е за употреба директно от капкомера на бурканчето. Устойчива е на светлина и други климатични условия.