Споделете с...

Хоби Aрт Център предлага в град Шумен пълната гама на ДМЦ, Анхор, Ариадна и Папетс конци.

DMC МУЛИНЕ – цена  1.65 лв

Мулине ДМЦ се състои от 6 лесно делящи се нишки. Памукът с най-хубавите в света дълги фибри, от който е направено мулинето, и двойното мерсеризиране му придават изключителен блясък. Трайните оцветители са грижливо подбрани и устойчиви на светлина и на пране!

.
.
ANCHOR МУЛИНЕ – цена 1,65 лв
 Мулине Анхор се произвежда от първокласен, дълговлакнест египетски памук. Състои се от 6 еднакви по дебелина нишки, всяка от които е двукатова. Мерсеризираният памучен конец на мулине Анхор притежава изключителен блясък,неповторима мекота и интензивно отразява светлината. Тези качества се постигат чрез двойното мерсеризиране на памука, което води до максимално удължаване на нишките му.Богатата палитра от цветове, здравината и устойчивостта на пране допълват отличните характеристики на мулине Анхор!
 .
 .
ARIADNA МУЛИНЕ – цена 0,75 лв.

Мулине Ариадна се произвежда от висококачествен мерсеризиран египетски памук. Конците Ариадна са оцветени по такъв начин, че са устойчиви на температура, и не се боят от светлината. Цветовата гама включва 320 едноцветни цвята с нова номерация!

 .
.
PUPPETS МУЛИНЕ – цена 0.80 лв.
 Мулине Папетс е добре познато на българския пазар. Изработва се в Унгария от 100 процента газиран, мерсеризиран памук. Предлага се в 272 цвята. Добре подбраната му цветова гама и достъпната цена го правят предпочитано от любителите на бродерията.

.

.
БЪЛГАРСКО МУЛИНЕ разпродажба – 0.25 лв !!!